♥bersamaku♥

Saturday, 16 July 2011

buat ape hah?!!

suspen je title entry ni
ngah syok nonton tv pun Haku leh dok post entry melalut.hihihi
saje nak cter rutin harian Haku ngn bapak Haku bile da hari sabtu,sabtu??ye its saturday lar,holiday,cuti!!



Haku suke ar sbb sume pun kumpul2 kat umah,lepak2 ngn sume..hihihi
lah ni,ngh buat ape hah?!!
ngh layan tv,dok tgk citer hindi.alahai,



sodih jgk cter ny,sorg budak 9tahun terkunci kat skolah sorg2,
nsb bek guard die g cek,.
malang dak tu xhabis lg,die kne rogol lak dlm train dpn 1 family ni,
yang dahsyt ny dorg dk tgk je,sbb tkt ngn pnjahat tu..
adeh dahsyat arr..cian budak tu..
korang nak tau,
meh tgk cter hindustan Jagoo kat TV3 ni.


   
hindi movie 2004
selamat menonton..:)

3 jeritan batinku!!:

ZouL said... [Reply to comment]

kesian budak tu.last2 mati gak...yang makcik2 dgn pakcik dalam tren tu leh dok tercangak je tgk laki2 tu rogol..

Entry Panas: Lisa dan Shaheizy Sam Sudah Nikah?

nurani said... [Reply to comment]

2 ar pasal..la nie mak die lak yg kne kan..cian tol..huhuhu..dhsyt gile mak die bunuh org..

Husnain Ali said... [Reply to comment]

that nice


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥