♥bersamaku♥

Monday, 25 July 2011

gatai engko!!



hari ni mood Haku bek sangat!!
dalam mood bek tapi pewut giler sakit..
adeeeehhhh..
huhu, tengok kat title 2 memang ade pompuan yang nak dok menggatai..sape??

Haku larr..hohoho..
pasai apa,meh2 Haku  citer.
Haku ni sebenar nya suke sangat ade baby kembar.
weh2 Haku lom Kahwin lagi ar,apsal lak leh nak ade baby kembar..muahaha
hee xpe2,nak fikir advance sikit.hihi..
seyes,Haku teringin nak ade baby kembar,tak kisah lar lelaki or pompuan..
alalala,comey ny..

lau ikut dari keturunan,
belah mak n bapak Haku memang ade keturunan kembar..
sebab tu lar hati Haku ni tingin sangat nak..huhuhu
sape2 yang ade kat hati ni,sile la lamar saye cepat2 ek,nak baby kembar!!!
so,kebarangkalian utk dapat baby kembar,memang tinggi.ngeh3.
namun,kite hanye mampu merancang,Tuhan yang tentukan,tol x??
muahahaha..
seyes, engko da gatai!!

korang2 amin kan ye,tak salah berdoa kan..
tapi biar la lepas da berumah tangga,jgn lak di luar tangga ek..
palis2,jauh kan dari maksiat..
baby kembar,datang padaku future nanti...:)

6 jeritan batinku!!:

Afiq Ryunosuke said... [Reply to comment]

cpat2 bg alamat dgn no tepon parent nurani....
pakcik nk deal....
:P huhuhu~~

nurul atikah said... [Reply to comment]

waaa... xleh2... nurul yg nk anak kembar.. haha.. amin~~ InsyaAllah,.. ada rezeki, ada lah... =)

baby said... [Reply to comment]

nak anak kembar gak!!!!!nak jugak heee~~~

nurani said... [Reply to comment]

@Afiq Ryunosuke

hahhaha..pkcik xleh...:p

nurani said... [Reply to comment]

@nurul atikah

nurul xleh..huhuhu..:p

nurani said... [Reply to comment]

@baby

alaaaaa,akak ni..sme ngn nurul larr..:p


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥