♥bersamaku♥

Saturday, 23 July 2011

g0t tO danCe

ni nak cter hobby baru Haku bile ngadap tv..ngeh2.cari ar channel nak nonton Got to Dance.
giler besss tengok dorang menari, duduk ke,baring ke,berdiri ke,menonggek ke confrm akan ikut terlenggok..huhuhu..ape lah Haku cakap ni..tp siyes bes arr...punye ar Haku dok tertinggal.huhuh..upanya season 2 da habis..kat tv pun ulang untuk season 2 je..hihih..tp sape winner utk season 1??

percaye atau tak,budak 10 tahun dapat £100,000 lau xsilap name die AKAI..huhuhu..giler bes larr..nie ar rupe budak 2..kaye da die ni!!
AKAI


sekarang ni pulak season 2 bru je habis..sape menang..haaa...Chris and Wes, dapat £250,00..seyes bes dak due org ni..nak upload video die,hmm bek korang tengok kat youtube je k..hihihi

chris n west

dlm season 1 Haku xkenal mne2 peserta selain AKAI 2.tp die xkenal Haku lgsg!!.huhuhu..tp dalam season 2 ni ade jgk la ciput yg Haku tau..n paling Haku suke ni TWO's COMPANY,giler pye lembut badan dorg ni..leh melentur,melantun macam getah,belom eh ape tah!!.bole je lipat2 badan dorg..adeh,Haku yang sakit tengok..muahaha..tapi cool lar badan dak due ni fleksibel, di latih sejak kecik,2 ar..so azam Haku nak bg anak Haku wat cm2 gak la..korang xnak ke??kekekke..Haku melalut lagi..dak2 ni la yg paling Haku suke..keik lagi tau!!
two's company
so lau korang2 yang xsempat tgk sebelum2 ni,rajin2 kan la bukak youtube,search je nme dorg,belambak kuar.jangan lak buke yang xpatut ye.xpun klik je link kat atas tu..Haku da set link untuk share kat korang.hihihi.Haku ngan excited nye nak tunggu GOT TO DANCE for season 3 2012 nnt..hihihi..meh2 ar share hobby yang same,tak salah kan,juge takde paksaan..
peace!!

2 jeritan batinku!!:

ZouL said... [Reply to comment]

tidak pernah ku tonton sebelum ini.hehe

nurani said... [Reply to comment]

hehhehe..klik arr nme die,tgk cmne die dance..bes tau!!!..:)


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥