♥bersamaku♥

Tuesday, 12 July 2011

handphone baru!!

yeah!!!hihhihi..hepi lar sgt2..da bertahun Haku mengidam kan dapat handphone baru..hihihihi..selama ni pun Haku dapat handphone warisan dari kak n abang Haku..tak pernah dapat firsthand dari kedai..uwwaaaa...sedih2..tp adik Haku lak senang2 dapat baru..bukan apa,dia rajin kumpul duit,yang len mak Haku backup tambah..yang Haku ni pulak kepalingan boros..hahhahaha..salah sendiri..

boyfie kol semalam,..jap2,boyfie ke??ntah la,Haku pun tak pasti..adehh..poning den!!sambung lek,semalam dia kol Haku,dia cakap handphone da ada ngan dia,tinggal kirim pos ja kat sabah ni..insyaAllah dalam mgu ni or paling lambat mgu depan akan sampai la handphone baru tu..hihihi..tak sabar nya,first handphone..beli firsthand,xda warisan dari abg n kakak,pastu beli guna duit sendiri..hihihi..memang puas hati larr..lagi2 c boyfie yang beli..tp lau nak ikut,ok ka sebab dia yang tolang beli??sebab hp tu mst slalu ada ngn Haku,so tiap kali ngn hp tu,mst aku akan teringat kat dia kan..adoyaiii!!!payahnya..

sebenarnya kami tengah dalam masalah,sebab tu hati ni sakit sangat..ssh la nak cakap..korang bayangkan la lau korang ngah sedih sebab Dia tapi dia nak bagi something yang akan korang pegang tiap masa,tak mustahil korang akan tingat kat dia lau da tgk benda tu kan..tu la yang susahnya.hmmm,xpala..Haku kena terima,dah dia da lama janji,kena la tima.takkan sebab sakit hati,kita tolak n tak terima janji dia..hmm..btw,thanx ye sayang sebab tolg beli kan fi3..fi3 akan jge handphone tu betul2.

terlebih excited Haku ni nak dapat handphone baru..but the problem is,mcm mana dengan handphone yang lain..da ada 3 handphone,takkan nak buang je..uwwaaaa,,walaupun tu cuma handphone murah,tp Haku sayang sangat2 sebab da sama dengan Haku sepanjang Haku dok study kat UITM..uwwaaaa..so,lepasni berderet la Haku membawa 4 handphone..muahahahaha,tamaknya..:p


ntah apa description kat atas ni,tp nampak ok kot..hihih..ni la handphone tu..wlupun xsecanggih mana n xselatest mn..huhuhu..janji puas ht..nak bg nma "BB" kat hp ni..bukan sebab "blackberry" tp BaBy..hihihihihi..sebab Umar Al-Faruq bin Abdul Razak yang tolg beli..ngeh3..maceh sayang..♥♥♥

8 jeritan batinku!!:

nurul atikah said... [Reply to comment]

huhuhu.. =(

untung ler ada org sayang.. haha... ada gak org nak belikan aye.. nurul x der pown. hehe...

jeles2 nie.. hehe.. btw kim salam kat umar, salam rindu tau... haha.. aiyoo.. jeles x???

hehe.. jaga BB baik2.. hehe.. xD...

nurani said... [Reply to comment]

heee..aye jge BB bek2 tau..hiii..nak umar x??aye bg ni..hihihi..:p

nurul atikah said... [Reply to comment]

haha... x mau lah.. akak nie.. =.='' aper lah... :p

nurani said... [Reply to comment]

hihihih..:p

baby said... [Reply to comment]

<====saia pown baby..hahah teringat kat baby skali eryh..hee~~

nurani said... [Reply to comment]

hihihi..akak baby ni...aye ttp2 syg2 kt akak..hihihi

ZouL said... [Reply to comment]

hahaha..dapat Xperia tu..mesti best lah..sound terbaik,camera cun..fuhhh..best2..
dh ade 4 hp leh la bg satu kat ZouL.hehe..

nurani said... [Reply to comment]

@ZouL
hihihi..bole2,nak,dtg umah ye..:P


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥