♥bersamaku♥

Tuesday, 12 July 2011

special entry

salam korg..
haaa, kali ni Haku nak cter sal sorang budak yang special bagi Haku..hihhih..kenal die xlma..tp da mula rapat ngan die ni kat dlm page FB tu..giler rapat ngan Dak ni rse ny mse besday Haku kot..sampai leh promote besday Haku kat page tu..alahaiiii,suke terharu sangat2 larr..haa...sejak tu la Haku da rapat ngan dak ni..hihihi..tambah lagi bile Haku dok cter pblem Haku ngan die,die pun dok cter pblem die kat Haku..terharu lar bile ade someone yg share pblem kat kite..rase dipercayai sebab pilih kite untuk pegang rahsia die..mane tak Haku terharu..yg best nya sal Dak ni,die suke bg nasihat..mmg xkedekut lar lau sal2 nasihat ni.leh jd pakar kaunselor n pakar motivasi kot!!.hihihi..sape Dak ni ek??

Nie aku nak tambah lagi,Dak ni Haku rase2 lar gile ngan teddy bear n cat rase ny,sebab most of the profile pic yang Dak ni gune kat FB mesti gne pic teddy bear or cat..hihihi..nampak sgt Dak ny ni manja!!mmg manja pun mcm Haku gak..hihihihih..suke2 lar ngan die ni..suke sampai leh wat Haku menggiler kat GROUP lau Dak ni seru Haku..huhu..bagi Haku lar,Dak ni sorang yg dapat menceriakan suasana lar orang kate..hihihi..tp cain gak kadang2 sebab Dak ni selalu kne buli oleh dak2 PENANGGALAN,termasuk Haku sekali yang dok buli die..hihihi..jgan marah tau cyg..gurau je tau,tande sayang.hihihi
 ape lagi sal Dak ni ye???haa,Dak ni jgk la yg rajin toi mai kat blog Haku ni..Dak ni gak la yang rajin comment2 blog Haku..hihihih..time kasih sgt kt Dak ni lar..hihihi..pastu same gile ngan Haku sebab suke renovate blog..bile ade yg berkenan,trus tye.hhahahha..xde nak malu2 kat Dak ni..hihihi..xde ny jgk nak kedekut lau Haku dok tye Dak ni..ok2 cukup ar kutuk sal Dak ni..tapi sape die ek..haaa...die ar Nurul Atikah..lau korang nak kenal2 kat die ni,meh la add die kat FB ye..xde nye nak mnyombong Dak ni..hihihi..xpun jom2 singgah kat BLOG da ni..cantik Dak ni bertukang kat blg die...nak kate jeles pun ade gak tau..hihihihi..

Opocott!!!nampak ny Haku da terlebih cakap sal Dak ni.ok2,Haku stop kat cnie k..hihihih..cyg,jgn marah tau..nnt cepat tue..nak ke??hhihihi...papepun AYE SAYANG KAT NURUL ATIKAH tau!!


ni lar Dak Nurul yg aku dok umpat kat atas tu..ngeh3..:p

4 jeritan batinku!!:

nurul atikah said... [Reply to comment]

wa... muka nurul tue.. haha.. akak nie, cubit kang, malu nurul.. hehe.. mmg ler nurul nie kan doktor cinta.. <--suka kelab kaunseling... haha...

btw, thnks akak, coz wat entry pasal nurul.. khas pulak tue.. hehe.. cyg sgt2 kat aye... smile... =)

nurani said... [Reply to comment]

heee...doktor cnte ek..heee...bagi cinte kat akak lak ye bole??hihihihi..
akak pun syg sgt2 kat dak yg special ni tau..hihihi

nurul atikah said... [Reply to comment]

x leh bagik.. mr right jer boleh bagik cinte kat akak.. haha.. werkkkk.... xD

haha.. malu lahhh.... :p

nurani said... [Reply to comment]

hahhah..mr right ek..mr left xde k..:p


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥