♥bersamaku♥

Monday, 11 July 2011

penyakit!!

hye korg sume..
benda kau nak share kat korang suma..
sejak akhir ni Haku hairan sangat dengan perubahan diri Haku ni..
kadang2 mood happy,kadang2 mood geram.mood sakit hati sampai wat haku sakit..SAKIT APA???!!

nak tau ke??ni sume sal blog ar!!Haku da kena penyakit tak henti2 nak renovate blog nie!!
huh,hari2 ade je cari tutorial nak bg cantik blog ni..dapat cari tp tak dapat ikut tutorial tu..haiyahh!!lembab pya hotak!!huhuhu..da ikut 100% pun xjadi pun..ntah ape la yg jd,leh hancur blog Haku ni..hihihi..



da jadi kaki renovate blog!!ntah bila nak puas hati..hahhaha..ni la penyakit Haku sebenar nya!!
lau dulu,bukak lappy je trus connect kat facebook,tp skrg da tukar..Haku trus je bukak blog ni..huhuh..padahal nak kate byk follower xde la sgt,nak kata ada org bc,Haku sndiri pun tak tau..huhuhu..ade ke x???huhuhu..syok sendiri ja yang lebih.ngeh3!!<ntah apa2 la Haku ni,kutuk dri sendiri,bongek btl!!>

hmm,penyakit bertukang2 kat blog,sila la p jauh2..huhuhu..nnt bila da tiba masa sesuai,baru korang datang ye..time 2 bila nak serang Haku,lantak korang lar,haku hadapi engko jua,pastu kite renovate habis-habisant!!..

muahahahahahaha...

2 jeritan batinku!!:

nurul atikah said... [Reply to comment]

hehehe.. dah siap renovte.. kene aja nurul pulak... buat tue, buat nie.. hehe.. cian dia... :p

nurani said... [Reply to comment]

hehhe..bole2,biar pocah blog kite ek..huihihihi..bertukang tak hbs.haha..


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥