♥bersamaku♥

Tuesday, 19 July 2011

..JUVANA..


haa..kali ni Haku nak cter pasal JUVANA.giler,selama nie Haku dgr2 je dari mulut orang n adik beradik ku..tiap isnin,Haku pun join lar diorng tgk sekali..ok jgk ctr ny..ade sedih jugak,tp banyak scene yang buat Haku geram..huhuhuhu..apa yg Haku tau,cter ni pasal seorang remaja berusia 17 tahun yang tidak bersalah tetapi dimasukkan ke pusat pemulihan akhlak atas tuduhan membunuh.cian ek,,tup2 baru la Haku faham apa tu juvana,die ni kire tempat tahanan untuk pesalah bawah umur,bukan penjara tapi pada Haku tempat untuk bentuk diri diorang semula..bes jugak..tp actors die xbes..hihihi..yg ok nye muke sume ganaz2!!..

KOrang ade tgk ke ni..huhuhu..bes jugak ar,giler bapak banyak saiko (psyco) dalam citer ni..tu yang Haku suke sebab Haku paling suke bab2 saiko.kekkeke..sebab suke saiko2 orang. ni sebenarnya nak latih diri Haku sebab terlalu mudah terkena kat orang..hihihi..tapi its ok sebab da biasa kot jujur..ala,its ok lar,janji tu la diri Haku yg sebenar..palng penting, janji Haku hepi kan2..lau korang nak tau,Haku mmg suke bab2 saiko ni,nanti2 kite share sal info saiko k..hihihih..see,Haku da lebih,suke je buat karangan panjang..huhuhu..

ok2,sekarang ni nak tye ape pendapat korang sal ending die?????quite simple kan..huhuhuhu..scene saiko2 2 yg Haku suke..ngeh3..pa2pun rugi ar sapa yg xtau cter ni..sape xtau bole lar nontn online kat cinie k JUVANA

hee..oklah,Haku cow kit roll dulu k..nak siap2 nak g dating ngan adik bongsu Haku..hihhihhi..jangan tak nonton k.heee.bubye allss..love yeahh!!!




12 jeritan batinku!!:

s.y.a.s.y.a said... [Reply to comment]

owh .saya pon baru tengok juvana ni .epsod last2 da pon .nasib baik awk bgi link ,boleh tngok .hehe :)

nurani said... [Reply to comment]

hihihi...tgk smpai puas tau..:)

nurul atikah said... [Reply to comment]

hehe.. ending yg x dijangka... :p

ifwat SAHAJA said... [Reply to comment]

ramai yg suka tengok cita ni.. tak tau apa yg best..adk yg tengok ada cakap duk bergadoh je lebih. lalala~

http://www.iefwatsahaja.com

ZouL said... [Reply to comment]

Juvana memang terbaekk..layan je tgk walaupun tak tgk dari 1st episode

ZouL datang dari: Bloglist Istimewa ZouL II: Jom Komen-Komen

nurani said... [Reply to comment]

nurul,sbb die jd ckgu jgk ye..hihihih

nurani said... [Reply to comment]

ifwat..bes la awk,cter die pnuh saiko2..huhuhu..

nurani said... [Reply to comment]

zoul..btl2..hihihi..sy pun tgk dalam 4 mgu je..tp mmg bes ar...:)

Albenz said... [Reply to comment]

ending citer nie, mmg dramatik...besttt..:D

nurani said... [Reply to comment]

hehehhe..ending bole tahan larr..tp lucu skit..hihihi

Albenz said... [Reply to comment]

yang lah skali tue, x sangka lah Daim jadik cikgu kat skola wira bakti, klaka jew..:D

nurani said... [Reply to comment]

hahaha..klaka kan..ingt kan la c botak yg jd ckgu..kekeke..:p


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥