♥bersamaku♥

Thursday, 28 July 2011

maaf buat semua blogger..

comey mcm sye x??hhiihi


hello dear blogger
detik ini,saat ini,minit ini,jam ini,waktu ini dan hari ini..
Haku dengan rase rendah diri ny nak mintk maaf kat korang semua
terutama ny yg ade kat dalam bloglist Haku..
Haku ade wat salah kat korang,
rase nye teruk sangat..
tol2 nak mohon kemaafan dari korang sume..
bagi Haku memang dahsyt larr...ape ek..
hmm sori sebab xkomen new entry dari korang mlm ni..
tu je..hihihhih
penat,feel sleepy da..
petang tadi ade kenduri.
tu ar sampai xlarat nak online lame2
sok2 Haku komen k..

sal blogwalking lak,da lme xrep sume..
ade sebab n akibat wat mase ni..
nanti kang da ok,saye giler2 blogjogging lak ye.
xde da blogwalkin...hihih
to follower yg ade kat bloglist,sok Haku komen korang k..heee..
ade nampak entry2 yang best td tapi xsempat nak bace..
ngantok da..
ni pun msih sempat post!!
hihihihi
pape2pun,sok Haku menggiler kat tmpat korang k..
much love to all...
DAH MAAF KAN SAYE LOM????


6 jeritan batinku!!:

shayunk said... [Reply to comment]

sibuk nampak . hehehehe

nurani said... [Reply to comment]

@shayunk

hihihi..byk keje skrg ni..
meh2 jmpt makan rendang..:)

nurul atikah said... [Reply to comment]

igt kan sbb apew.. huhuhu... saya maafkan awak...=)

nurani said... [Reply to comment]

@nurul atikah

heheheh..maceh cyg..:)

eiyna zhafirah said... [Reply to comment]

hehe . no hal la .
tiada yg perlu di maafkn :)

nurani said... [Reply to comment]

@eiyna zhafirah

hihi..thnx sweetie..:)


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥