♥bersamaku♥

Saturday, 30 July 2011

Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL

Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL
 
 
kali ni Haku nak join segmen dak Zoul ni..
hihihih..sme2 dpt manfaat kan..
sje nak try nasib,leh share2 jgk..tol x zoul..
Harap jg ar Haku dpt masuk dlm list ni ye..
sebab Haku ni baru lagi,n try 2 be active in blogger..
support2 la ye..hihihi

meh2 kite join nak??
bawah ni die punye step

1. Follow blog zoul ini sekiranya anda masih belum follow.

2. Buat satu entri khas tentang segmen zoul dengan tajuk  Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL dan tempek gambar diatas untuk di link kan ke entri zoul ini.

3. Klik "Like" dan pingkan entri anda itu di FB Fan Page akupunyer[dot]com.

4. Tinggalkan link entri anda itu di ruangan komen untuk aku senaraikan. Jangan buat "anchor text" pulak.
 
 
da tau kan..so,jom2 join..leh tmbah kan traffic.hihihihi..
sape cepat die la yg dpt join list 2..sm2 dpt mnfaat,
da ckup berbaloi..hihihi
nak pape info,refer kat owner ny ek..:)

6 jeritan batinku!!:

ZouL said... [Reply to comment]

thanks ye sudi join segmen 1st ZouL hehe..sama2 kite mendapat manfaat dari segmen ZouL ni.insyaallah..

nurani said... [Reply to comment]

@ZouL

maceh jgk ye zoul..:)

eiyna zhafirah said... [Reply to comment]

datang singgah tengok blog comel ny :)

nurani said... [Reply to comment]

@eiyna zhafirah

heee..maceh eiyna..meh2 join skali nak??

ZouL said... [Reply to comment]

Nurani.tarikh tutup segmen ZouL ni sudah dipanjangkan tau..dari 31 July 2011 menjadi 31 August 2011 jam 11.59pm.Had limit masih lagi 50 orang.terima kasih :D

nurani said... [Reply to comment]

@ZouL

maceh info ny zoul..:)


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥