♥bersamaku♥

Sunday, 14 August 2011

jangan larang lagi!!






again,Haku menyendiri..apsal??
tak online,kurang text orang..
adehhh..sebabbbbbb..
Haku da kena cuci kat umah,kena marah yoooo..
giler arr lame mejok Haku..

sebab tu la Haku xon9..
mood tak okey sangat kot.
nape lak Haku kena marah..

puncanya,
hari2 tido kol 4 pastu jage ny lambat sgt..
mmg kena basuh la kan..
hehhehe..salah sendiri jgk..

sebab tu la Haku tak berblog beberapa hari ni..
giler weh...seyes bosan sangat!!
gatal je tangan ni nak update status,update entry..
mengalah kan windu kat pakwe kot..
jap2,ade pakwe ke..
again,ang prsan larr..kekekek..
papepun,Haku windu nak BLOGJOGGING..hihihi..

time2 Haku xde ni,ade tak yang dook windu kat Haku??
sape  sape??
cube angkat kaki??

hihihihihi..
papepun,sayang giler2 kat korang!!!

6 jeritan batinku!!:

EkaBukanMakcikKau said... [Reply to comment]

hahaha kau tahu tak hari tu aku tido lepas sahur sampai ahh pukul 2 . lapan jam wohh , memang sah makhruh ahh . hahaahhaa


TERLUPA NAK BAGITAHU KAU YANG AKU TELAH DINODAI

nurul atikah said... [Reply to comment]

sini2.. nurul angkat tgn.. wahahaha.. XD

akk nie, kan dh kene basuh, dri basuh akk bek basuh baju.. huahua..

miss you kak.. :')

wan azie said... [Reply to comment]

patut ler diam jek....

nurani said... [Reply to comment]

@EkaBukanMakcikKau
sbb 2 ar Haku kne mrh..huhuhuh

nurani said... [Reply to comment]

@nurul atikah
nurul,akak suh angkat kaki larr..:P

nurani said... [Reply to comment]

@wan azie
sbb 2 diam je kurg komen entry..hihihi


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥