♥bersamaku♥

Saturday, 6 August 2011

pengakuan berani mati,kamikaze!!

 sendiri aku sendiri
menyusuri jalan-jalan yang sepi..



 ape kne ngan Haku ni wei..
suke je sorang2..
seyes Haku benci camnie..



 ada kalanya
sesuatu tu tak dapat di ungkap dengan kate2 untuk di jelaskan.



ntah la..nak cakap pun susah,malu n segan..
selama ni Haku harap je korang faham..
nape Haku diam je..
kat cnie Haku wat pengakuan..
sebenarnya......

saye selalu diam sebab...



sebab Haku tido arr...
nak luah camne lau tido kan..
bole kne ngigau lak Haku lau luah time tido..hihihih
sejak puase ni seyes Haku kuat je tido
orang umah pun marah2..hahhahaha
padan la kat muke Haku ni..
heeee..xde sebab ape2 tau...
korang jgn lak terase ye..
maaf sangat2 lau perlakuan Haku ni way korang rase something..
im so sorry.....:')





12 jeritan batinku!!:

adan said... [Reply to comment]

saya agak tuan blog buat entri ni time mengigau kot..

nurani said... [Reply to comment]

hahahha..ops!!!agknye kot..:P

H.J said... [Reply to comment]

macam mana la nk luah kkalo tido..ahaha

nurani said... [Reply to comment]

hahahha..luah kat cnie je ckup..:P
ngah jage ni.hihihi

eiyna zhafirah said... [Reply to comment]

tak terluah la kalau da tdow ! muahaha

SimplySeoul said... [Reply to comment]

samalah cik Nurani. Saya seorang yg sgt2 penyendiri. Byk simpan sorg. Tp xrasa teruk pun begini, malah lebih selesa berdiam diri especially when it comes to problem or worries.

nurani said... [Reply to comment]

@eiyna zhafirah
cnfrm mgegau lau da terluah time tido..hahahhaha

nurani said... [Reply to comment]

@SimplySeoul

kdg2 xsume bnda bole tluah kan..
kne mintk fhman dr org jgk..:)

f i r d a u s said... [Reply to comment]

oit ngingau ke lily hehe! mcm mne nk balas komen mcm tu lily?

nurani said... [Reply to comment]

@f i r d a u s

hehheh..aus,nnt aye bg link tutorial k..:)

nurul atikah said... [Reply to comment]

akak.. huhu... apa lah ingt apa tadik...=.=''
jom tdow..

nurani said... [Reply to comment]

@nurul atikah

hehhehe..sje je..:P


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥