♥bersamaku♥

Saturday, 26 May 2012

Already breakup!!

Sape breakup??!!!
Mak aiiiiii,xde nak bagi2 salam dulu.hihi
Hai all blogger, ni nak share lgik!
Ingt x before ni Haku ade cter sal love tu..UAF, yup,die la..
Actually kiteorg da breakup..:)


Payah nak cakap,
But what else i can do..
Hmmm,sumeny dalam keadaan terpaksa..Daripada Haku terus kan wat kekejaman kat diri Haku,seksa hati Haku,lebih bek Haku undur kan diri..sape tahan weh,hubungan gantung..xde msj,xde kol..jumpa??haram!!
ok cter lme xyah nak ungkit sgt..
Ape Haku doakan utk die,semoga die sentiase sihat d sna kuat utk hadapi suma ny..
Wlupon Dia tahu yang Haku sgt2 syg kat die.
But,apa yg dia wat,wat Haku terpaksa utk undur diri...
3months jalani sorg2,bwa hati ngn ditemani fmily n sahabat..
Dorg ni je lah yg sanggup layan Haku.huhuhuh..
Thanx all my LOVER..
Awk,jaga diri elok2 k,jge ibu..Fi3 windu kat ibu sebenarnya..seyesly..
Jangan ade malu untuk cari Fi3 nnt..
Lau awk dapat tau yg fi3 da xde,rjin kan diri awk utk sedekahkan al-Fatihah utk Fi3 ye..
Selamanya fi3 akn tetap syg awk wlupon jodoh bukan milik kita berdua.
Awak ttp pernah jd kenangan2 Fi3 satu msa dulu..<3

OK Haku da mule tacink.
Haku tak campak pun cinta tu,
Kisah kami bukan terhalang, tapi something happen sampai Haku terpaksa berlalu
Walau papun Haku takkan pernah utk salahkan dia..
Dia tetap istimewa.
Awak,terima kasih atas cinta itu  
Maafkan Fi3 ek..:')


6 jeritan batinku!!:

♥ sitifarhana ♥ said... [Reply to comment]

saba la syg..moga kamu dpt yang lebih baik lepas ni..

sy pon baru sebulan lepas ptus cinta..isk3

SimplySeoul said... [Reply to comment]

bykkan bersabar. kalau jodoh akan berstu juga. kalau tidak, i'm sure there are someone better out there meant for u dear.

nurani said... [Reply to comment]

@♥ sitifarhana ♥

heee..tq dear..same goes too u ya..kena kuat kan..;)

nurani said... [Reply to comment]

@SimplySeoul

insyaallah..tiap kejadian tu ada hikmah ny kan..hehehhe..kne kuat n trus berdoa..tq dear..:)

rere renie said... [Reply to comment]

alolo,same like mine.. sbr jala kak,huhu T.T

nurani said... [Reply to comment]

@rere renie] babe..hihihi.sma la kunun..:P


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥