♥bersamaku♥

Saturday, 26 May 2012

Cerita Kedai Kopi

Assalamualaikum wbt..
Hye sumeeee..
Akhirnya da 5 bulan tak update2, xde blogwalking,xde komen,n xde ape2 je la yg melibatkan blog ni..
huhuhuh..kehidupan bz yg teramat bz la jugak
(Wat2 bz sebenarnya)..hihihi



Ok2,
ape die cerita kedai kopi kali ni?
Kali ni Haku nak citer sal nape Haku off je sebelom ni...
Haku sakit ht sebenarnya, tengok Blog Haku ni seyes da berat,edit punye edit,last2 jd la cmnie.
try to make it simple but actually serabut serabai je Haku tgk..Aigoo..

Seyes Haku windu ngn blog Haku, n Thankz to someone la coz mengingat kan Haku ngn kewujudan Blog aku ni..Sape ek??
wakakakakka..someday,i will tell u all jgk,no need to worry..
Arghhhhh,,byk bende nak share sume, tp tak tau mne nak mula dlu..
So for this time,Haku akn wat byk entry berbeza utk cter sal ape2 yg da tertinggal kot.
N lepas ni Insyaallah,Haku akn kerap utk BLOGJOGGING kat blog korg.hihih.
Wait for me je utk menyemakkan entry korang k.

Much LOVE for all..<3

2 jeritan batinku!!:

SimplySeoul said... [Reply to comment]

bah jgn jogging, marathon terus hehe.

nurani said... [Reply to comment]

@SimplySeoul
hehhehehe.marathin xhnt..hihihihi


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥