♥bersamaku♥

Sunday, 29 January 2012

plizzzz..

hai blogger!!
rasanya da nak setengah tahun Haku tak update blog nie.
giler2 bz la sangat.(ntah pape je lah yang Haku bz kan sangat kan)



ok2,ape yang membawa Haku untuk wat post kali ni,
Haku kecewa bila someone yang paling dekat ngan kita tak percaya ngan kita.
bukan boyfriend, but im single la pulak oredi.
dan bukan jugak kawan.
sapa dia,dia ada lah family sendiri.
napa susah sangat nak percaya ek.??
Haku ni budak nakal kah sampai socialku kena sekat.
nak kuar ngn kawan pon xleh.
sometimes mmg la kena jgk,tp ni ALL THE TIME they control on me n tak bg Haku join ngan kawan.
my lovers plizz understand on me,
i just need some space.
takkan pernah tlintas nak wat benda2 yang leh memalukan semua.
i know who i am..
plizzz,dengar lah..fahami Haku....:'(

blogger, pliss guide me, ape Haku nak wat???

1 jeritan batinku!!:

Dunia Sekarang said... [Reply to comment]

madah awk memang cukup indah la......


Shoutbox

♥Nuffnang Ads♥